dinsdag 1 mei 2007

Introductie

Beste studenten van de cursus "Leiderschap, wat is dat?"

Vanaf nu kunnen jullie de materialen van de cursus vinden op mijn blog.
Ik zal ook af en toe wat andere informatie toevoegen. Ik verzoek jullie om ook zelf een blog aan te maken waarop jullie dan tzt jullie essays (leerdoel 2 en 3) en jullie projectcontracten (leerdoel 1), projectresultaat kunnen posten.
Morgen zie ik jullie weer in het Bestuurgebouw in zaal 036 (naast de kantine en vlak bij de zaal waar we de eerste keer zaten) voor een gesprek met Ben Verwaayen, topman van BT.

Huiswerk/leeswerk was alle info over hem en BT en de VVD. Verder hebben jullie al gelezen alles mbt college 1 en 2.
Voor college 4 vraag ik jullie de informatie over Shell en Rob Taalman door te nemen en de teksten over projectmatig werken, projectcontract en het campagne handboek. De tijd na het verhaal van Rob Taalman zullen we gebruiken om projectmatig werken verder uit te diepen.

Het lijkt er op dat iedereen bij zijn eerste voorkeur geplaatst kan worden, dus ga daar maar even van uit. Dat wil zeggen dat er twee WNF groepjes gevormd worden. Degenen die mij na het college spraken over Shell, neem ik aan dat jullie dat project nog willen doen. We hebben het er morgen en volgende week maandag nog over, maar dan kunnen jullie je al vast orienteren bijvoorbeeld op wat je in het nieuws hoort over deze organisaties etc.